Lucică Meşterică - 0745 018 870

Testimoniale, Feedback Clienţi - Lucică Meşterică


George F. – Înlocuire instalații electrice vechi
Lucică Meşterică este un profesionist în adevăƒratul sens al cuvântului. Munca lui este extrem de apreciată. Am întâmpinat probleme la nivelul instalațiilor electrice și dânsul a reușit să repare ceea ce alți electricieni au stricat în ani. Este onest și muncitor. Mulțumim Lucică Meşterică!

Alexandra P. – Amenajare garsonieră
Serviciul de excepție pe care l-am primit de la Lucică Meşterică este dincolo de așteptări. Este foarte atent la detalii și nu îi scapă nimic din vedere. A reușit să transforme ideile mele în realitate. Am clădit o relație extraordinară pe parcursul lucrărilor datorită profesionalismului său. Vă recomand din toată inima serviciile lui Lucică Meşterică.

Iulian V. - Reparaţii instalaţii apă şi obiecte sanitare (funcţionale), schimbare robineţi
Cunoștințele lui Lucică Meşterică ne-au impresionat, pe mine și pe soția mea. Aveam o avarie la instalația sanitară din baie de câteva luni și nimeni nu a reușit să o repare, după nenumărate încercări ale altor instalatori. Lucică Meşterică în cel mult 2 ore a reparat avaria și sunt câteva luni de când nu am mai întâmpinat probleme. Vom apela la serviciile sale în continuare.

Valentin S. - Reparaţii şi reglaje uşi mobilier, montare corpuri mobilier suspendate
Am beneficiat de serviciile de lăcătușerie ale lui Lucica Mesterica. L-am sunat vineri spre sfârșitul programului și a fost foarte binevoitor, sunt impresionat de calitatea muncii efectuate și pot să vă asigur că prețurile sunt extrem de mici, nu mi-a venit să cred.

Gabriel N. – Casă
Lucrarea cu Lucică Meşterică a fost o experienţă bună, plină de satisfacţii de la început până la sfârsit am cercetat mai multe modele de acasă, cu multe înainte, ca rezultat, casa noastră are multe detalii personalizate şi caracteristici complexe. Mulţumim Lucică Mesterică.

Look Construct - Construcţii Civile, Hale Industriale Bucureşti
Copyright © 2012 Lucică Meşterică
FG web design. Valid css & xhtml 1.0